Σε τέσσερις (4) πόλεις και φέτος το GNN STREETBALL στο νομό Ηλείας

Για τριτη συνεχόμενη χρονία το GNN STREETBALL τηρώντας την υπόσχεσή του  - το τουρνουά αυτό να γίνει θεσμός για το νομό και οχι μόνο - θα διεξαχθεί σε τέσσερις πόλεις μέσα στο νομο Ηλείας,δίνοντας την ευκαιρία σε αθλητές που λατρεύουν το μπάσκετ , ανεξαρτήτος ηλικίας να συμμετάσχουν σε ενα από τα καλύτερα τουρνουά 3on3 στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ετσι το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου θα διεξαχθεί το τουρνουά του Πύργου που είναι και το μεγαλύτερο συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό συμμετοχών μια και το επιτρέπει ο χώρος στον οποίο διεξάγεται το τουρνουά.

Η 2η στάση  θα είναι η πλατεία Κουρούτας και υπολογίζεται το 4ήμερο 12-15 Αυγούστου, στην καρδία του καλοκιριού, στο ποιό HOT SPOT  της περιοχής.

Η 3η στάση είναι η πόλη της Ζαχάρως, μια και ο κόσμος εχει πραγματικά αγκαλιάσει το τουρνουά και τις 2 προηγούμενες χρονιές .

Τελος η τέταρτη μέχρι στιγμής πόλη που θα διεξαχθεί το GNN STREETBALL  είναι η Γαστούνη  για 2η φορά.

Μέσα απο το site  www.gnnstreetball.gr  και την σελίδα μας sto FB θα μπορειται να ενημερώνεστε για τα νεα μας  καθώς και τους κανονισμούς διεξαγωγής του φετινού τουρνουά  οι οποιοι θα εχουν αλλαγες  απο φέτος .
Χρειάζεστε Βοήθεια?
  • Email

    gnnstreetball@gmail.com

  • Phone

    6936888886 - 6985127128

Φόρμα Επικοινωνίας