Ο απόηχος του GNN σε λέξεις και αριθμούς !!!

140 ομάδες, 560 συμμετέχοντες, 3 πόλεις ...

Τρία τουρνουά ο πυρήνας των οποιών είναι η αγάπη για το μπάσκετ. Τρείς διοργανώσεις στην μπασκετομάνα Ηλεία, με ανθρώπους να τις υποστηρίζουν κάθε καλοκαίρι και σε κάθε ευκαιρία.

Οι άνθρωποι του GNN streetball πάντα θα λειτουργούν με κατεύθυνση εσένα και της παρέας σου. Θα προσπαθούν πάντα να ευχαριστήσουν τέσσερις φίλους που ψάχνουν τον τρόπο να γεμίσουν το απόγευμα τους με τα συναισθήματα του υγιούς συναγωνισμού και της προσπάθειας για κατάκτηση.

Μετά το τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι διεξαγωγής τους φέτος, πολλοί ρώτησαν που οφείλεται η μεγάλη επιτυχία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η απάντηση ; "Στο τέλος είμαστε πάντα μονιασμένοι, στο τέλος είμαστε όλοι νικητές. Οι αθλητές, οι διοργανωτές, οι υποστηρικτές .... το άθλημα

" Όλα αυτά είναι τα θεμέλια, η βάση. Οι εμπνευστές του GNN δεν σταματούν εκεί. Ετοιμάζουν ήδη την επόμενη ημέρα του 3on3 streetball στην Ελλάδα, αναβαθμίζουν τις παροχές τους, εισάγουν νέα στοιχεία και ονειρεύονται γήπεδα γεμάτα ... σαν τις καρδιές τους όταν πατούν σ αυτό το γήπεδο.

Χρειάζεστε Βοήθεια?
  • Email

    gnnstreetball@gmail.com

  • Phone

    6936888886 - 6985127128

Φόρμα Επικοινωνίας